Vahva alueellinen vaihtoehto vastaa terveyspalveluiden kysyntään

PlusMedi on aloittanut onnistuneesti Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntien alueen uutena työterveystoimijana keväällä solmitun aiesopimuksen mukaisesti. Viiden kotimaisia työterveys- ja kuntoutuspalveluja tarjoavan yrityksen palveluverkosto on varteenotettava vaihtoehto valtakunnallisille ja monikansallisille toimijoille.

PlusMedissä ovat mukana Lääkärikeskus Promedi Oy (Vaasa), Härmämedi Oy (Kauhava), Seimedi Oy (Seinäjoki), Fysimedi Oy (Vaasa-Seinäjoki-Kauhava), Työplus Oy (Kokkola, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Kruunupyy, Teerijärvi, Tunkkari, Toholampi, Kannus) ja Härmän Kuntoutus Oy (Kauhava-Vaasa-Pietarsaari). Suomalaisomisteisten toimijoiden yhteenlaskettu liikevaihto on 35 miljoonaa euroa.

– Verkostomme tarjoaa kolmen valtakunnallisen työterveysketjun rinnalle uuden vaihtoehdon, kertoo Promedi Oy:n toimitusjohtaja Mikael Fredman.

Jokainen PlusMedi-verkoston yritys toimii itsenäisesti, mutta toimijat täydentävät toisiaan palvelutarjonnallaan. Tarjonnasta löytyvät laaja-alaiset työterveys-, työpsykologia, erikoislääkäri-, laboratorio-, kuvantamis-, päiväkirurgia-, työfysioterapia-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut. Monipuoliset palvelut ovat saatavilla sekä suomen että ruotsin kielillä lähellä asiakkaita.

– Palveltavanamme on yhteensä 75 000 henkilöasiakasta noin 350 ammattilaisen voimin. Olemme vahva toimija, joka houkuttelee myös alan osaajia.

PlusMedi tarjoaa näin ollen kilpailukykyisen oman alueen vaihtoehdon niin vaikutusalueellaan asuville 210 000 työikäiselle työntekijälle, kolmen maakunnan alueella toimiville yrityksille kuin myös alueelle sijoittumisesta toivoville lääkäreille ja terveyspalveluiden asiantuntijoille. Verkoston puitteissa halutaan tarjota palveluja myös yksityishenkilöille.

plusmedi.fi

 

 

 

 

 

Toimintansa aloittanut PlusMedi palvelee työterveydessä kolmen maakunnan alueella
Bitnami